Fikir Atölyesi: Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da Gençlik Sorunları ve Beklentileri

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ile Sakarya Bilgi Kültür Gençlik Derneği’nin (BKM) 14-17 Kasım 2019 tarihlerinde Sakarya’da gerçekleştireceği “Fikir Atölyesi: Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da Gençlik Sorunları ve Beklentileri” etkinliğine başvurular alınmaya başlanmıştır. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Fikir Atölyesi’nin teması gençlik sorunları ve beklentileri olarak belirlenmiştir. 18-25 yaş arasındaki gençlerin başvurabileceği atölyeye Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden 20 öğrenci kabul edilecektir. Etkinlik kapsamında kabul edilen öğrencilerin seyahat ve konaklama giderleri etkinlik bütçesinden karşılanacaktır. 4 gün sürecek ve Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü’nün (ORMER) konferans salonunda gerçekleştirilecek etkinliğin son iki gününde katılımcılar kültürel gezi amacıyla İstanbul’a götürüleceklerdir.

Detaylı bilgi için atölyenin web adresini ziyaret ediniz. https://www.fikiratolyesi.info/