2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Lisans-Önlisans Uluslararası Öğrenci Yerleştirme Sonuçları

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Lisans/Önlisans Uluslararası Öğrenci başvuruları değerlendirilmiş ve yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme Sonuçlarına başvuru sırasında kullandığınız e-mail adresi ve şifreniz ile ulaşabilirsiniz.Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Asil kayıt hakkı kazanan aday öğrenciler için online kesin kayıt işlemleri, 13-23 Ekim 2020 tarihleri arasında studyinsau.sakarya.edu.tr adresinden yapılacaktır. (Öğrenim Ücreti İçin Tıklayınız)

Yedek kayıt hakkı kazanan adaylar Yedek İlan Tarihlerinde sisteme girip kayıt hakkı elde edip edemediklerini kontrol etmelidirler.

Kayıtlarımız Online olarak gerçekleştirilecek olup Covid-19 Pandemisi ile mücadele kapsamında Uluslararası Öğrenci Merkezinde kayıtlarla ilgili hiçbir işlem yapılmayacak olup kayıt belgeleri daha sonra ilan edilecek tarihlerde teslim alınacaktır.

Üniversitemizde 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında eğitim Uzaktan (Online) olarak yapılacaktır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Yurtdışında Öğrenim Gören TC Vatandaşları, Doğumla Türk Vatandaşı olup TC Vatandaşlığından çıkan, TC Vatandaşlığından çıkıp Mavi Kart alanların Tıp, Hukuk, Diş Hekimliği ve Öğretmenlikler için belirlenen kontenjanın % 10 ’unun aşılmaması kararı gereği, asil olarak yerleşen öğrenciler kayıt olursa % 10 barajı dolacağından bu kapsamdaki yedek öğrenciler kayıt için çağrılmayacaktır.

Soru ve Sorunlarınız için studyinsau@sakarya.edu.tr e-mail adresi ile irtibata geçebilirsiniz.

KAYIT TAKVİMİ

Kesin Kayıtlar