2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Lisans-Ön Lisans Uluslararası Öğrenci 3. Yedek Yerleştirme Sonuçları

3.Yedek Yerleştirme Sonuçlarına başvuru sırasında kullandığınız e-mail adresi ve şifreniz ile ulaşabilirsiniz.

Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

3.Yedek kayıt hakkı kazanan aday öğrenciler için kayıt tarihleri : 01-04-05 Ekim 2021.

Kayıtlarımız "Yüzyüze"  gerçekleştirilecektir.

Yalnızca aşağıdaki mazeretlerini belgeleyen ve mazereti kabul edilen adayların kayıtları Online olarak gerçekleştirilecek ve kayıt belgeleri daha sonra ilan edilecek tarihlerde teslim alınacaktır.

*Covid- 19 sebebiyle bulunduğu ülkeden çıkış / Türkiye’ye giriş sorunu yaşayan adaylar.

*Kayıt tarihlerinde Covid-19 teşhisi konmuş olan adaylar.

Online Kayıt Hakkı Verilen Adaylar İçin Ödeme Yapma Yöntemleri

*  e-Pos ile (Sadece yurtdışı banka kartı)

*  İş Bankası İnternet Bankacılığı,

*  İş Bankası Atm leri

*  İş Bankası Şubeleri

Bu yöntemlerden biri ile ödeme yapamayacak olanlar kayıt yapamayacaklardır.

Soru ve Sorunlarınız için studyinsau@sakarya.edu.tr e-mail adresi ile irtibata geçebilirsiniz.